Bemutatkozás

PerfectMan

Tökéletes társ munkaerő kölcsönzésben és közvetítésben

Több, mint 10 éve...

Több mint 10 éve, töretlen sikerrel működő, fővárosi székhelyű vállalkozásunk fő profilja a teljeskörű munkaerő-kölcsönzés és közvetítés. Célunk a partnereink és a munkavállalóink elégedettsége, a velük való, bizalmon alapuló, hosszútávú együttműködés kialakítása és fenntartása.

Szolgáltatásaink minőségének kulcsa munkatársaink elkötelezettsége, lojalitása és körültekintő munkája, melynek köszönhetően képesek vagyunk a megfelelő munkaerőt biztosítani a megfelelő pozícióra. A sikeres együttműködés elengedhetetlen feltétele számunkra partnereink és munkavállalóink maximális elégedettsége, így vállalkozásunk minden területén törekszünk ügyfeleink tehermentesítésére, valamint alkalmazkodunk az egyéni megbízói és a munkavállalói igényekhez.

Célunk, hogy képesek legyünk szakértő segítséget biztosítani partnereink számára a humánmenedzsment területén, melynek segítségével sikeresek lehetnek munkájukban. Legyen szó munkavállalásról, vagy munkaerő- kölcsönzésről, közvetítésről, hiszünk benne, hogy mi vagyunk a kulcs partnereink kezében céljainak megvalósításához!

Hiszünk benne...

Hiszünk az innováció és a fejlődés fontosságában, így rendszeresen mérjük ügyfeleink elégedettségét és az itt kapott visszajelzések alapján fejlesztjük vállalkozásunkat.  A minőségi szolgáltatás további garanciája a 2006-ban megszerzett ISO tanúsítványunk, valamint, hogy 2010 augusztusa óta tagjai vagyunk az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség "Partnerség a foglalkoztatás biztonságáért" együttműködésének. Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy a PerfectMan kft. a Budapest Business Journal által kiadott Listák Könyvében évek óta az első három legnagyobb munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó tanácsadó cég között szerepel.

Reméljük, hogy a jövőben az Önök cégét, vagy éppen Önt, mint munkavállalót is ügyfeleink között köszönthetjük majd!
Találja meg nálunk a tökéletes munkaerőt, vagy éppen álmai állását!