Bemutatkozás

PerfectMan

A tökéletes társ munkaerő kölcsönzésben és közvetítésben

Álmaid állását keresed? Segítünk!

Töltsd fel önéletrajzodat, kérj visszahívást kollégáinktól, vagy jelentkezz aktuális hirdetéseink valamelyikére!

10 éve a partnereinkért

A Perfectman Kft. több mint 10 éve foglalkozik teljeskörű munkaerő-kölcsönzéssel és közvetítéssel. Munkánk során kiemelt hangsúlyt fektetünk a személyes jelenlétre, a folyamatos kapcsolattartásra, hogy minden esetben rugalmas és testreszabott szolgáltatást nyújthassunk. Ügyfél-orientáltságunknak köszönhetően gyors reakcióidővel és specifikus megoldásokkal dolgozunk.

Célunk a partnereink és a munkavállalóink elégedettsége, bizalmon alapuló, hosszútávú együttműködések kialakítása. Hiszünk a folyamatos megújulásban, így rendszeresen mérjük ügyfeleink elégedettségét és ennek megfelelően fejlesztjük vállalkozásunkat. Szolgáltatásaink magas minőségének kulcsa munkatársaink elkötelezettsége, lojalitása és precíz munkája, melynek köszönhetően partnereink munkaigényét maximálisan lefedjük. 

Missziónk

Célunk, hogy innovatív és proaktív munkánkkal szakértő segítséget biztosítsunk partnereink számára a humánmenedzsment területén. Legyen szó munkavállalásról, vagy munkaerő- kölcsönzésről, közvetítésről, mi vagyunk a kulcs ügyfeleink kezében céljainak megvalósításához!

Eredményeink

Minőségi szolgáltatásunk egyik garanciái 2006-ban megszerzett ISO tanúsítványunk, valamint, hogy 2010 augusztusa óta tagjai vagyunk az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Felügyelőség "Partnerség a foglalkoztatás biztonságáért" együttműködésének. Büszkék vagyunk rá, hogy a Budapest Business Journal által kiadott Listák Könyvében vállalatunk évek óta az első három legnagyobb munkaerő-kölcsönzéssel foglalkozó tanácsadó cég között szerepel.

Találja meg nálunk a tökéletes munkaerőt, vagy éppen álmai állását!