Munkáltatóknak

Munkaerő- kölcsönzés

Vállalkozásunk egyik fő profilja a munkaerő-kölcsönzés, melynek keretein belül biztos hátteret, folyamatosságot és rugalmasságot nyújtunk ügyfeleink számára, valamint olyan megoldásokat kínálunk, melyek a munkaerő piacon biztonságos és jogszerű működést szavatolnak, akár időszakos, akár hosszú távú feladatok ellátásáról legyen is szó.

A munkaerő-kölcsönzés sok szempontból előnyös egy vállalkozás számára, ugyanis nagymértékben tehermentesíti az adott céget, felszabadítva ezzel emberi erőforrásokat. Emellett sokan anyagi megfontosból döntenek a munkaerő-kölcsönzés mellett, ugyanis ebben az esetben nem a megrendelőt terheli a hirdetés, toborzás, kiválasztás költsége. A potenciális jelöltet cégünk keresi meg, a munkavállalót mi vesszük állományba, így a megrendelőnél csak az elvárásaik alapján kiválasztott munkavállalók jelennek meg. Emellett a munkavállalóink foglakoztatása a megrendelő részéről csökkentett munkajogi kötelezettséggel jár. A munkaerő-kölcsönzéssel képesek vagyunk enyhíteni megbízóink adminisztratív és munkaügyi terheit, akik Áfás számlát kapnak, így ez a tétel sem növeli tovább bérköltségeit és annak járulékait!

Miért pont mi?

Legyen szó akár határozott időtartamú feladatokról, akár projektek ellátássáról, vagy éppen az állandó munkavállalók tartós betegségéről, szabadságolási időszakról, a PerfectMan a segítségére lesz! A szezonális ingadozások áthidalása esetén vagy éppen létszámstop alkalmával, esetleg speciális ismereteket igénylő feladatok esetén, melyekkel a kollegái nem rendelkeznek, bátran forduljon hozzánk. Termelésingadozás során felmerülő létszámigény biztosítására és költségmegtakarítás, költség átcsoportosítás alkalmával is jól jöhet egy kis segítség!

Hidat építünk partnerünk és a leendő munkaerő között, maximálisan tehermentesítve megbízónkat, közel ezer fős álláskeresői adatbázisunk segítségével – melyben betanított munkástól, a szakmunkáson át a diplomás munkaerőig mindenki megtalálható – képesek vagyunk kiválasztani megbízóink számára a tökéletes munkaerőt!

Rendelkezésére állunk, ha a keresés eredményeképpen az újonnan kiválasztott munkavállalót, először 3-6 hónapig az állományunkban szeretné foglalkoztatni, majd ezt követően pozitív vélemény esetén saját állományba átvenni.

Munkaerő - közvetítés

Munkaerő-közvetítés szolgáltatásunk keretén belül megrendelőink igényeit teljes körűen felmérve, a lehető legrövidebb időn belül segítünk megtalálni a keresett pozíció elvárásainak leginkább megfelelő munkavállalót. A toborzás-kiválasztás szakmai folyamatát maximálisan mi végezzük, így megbízóinknak már csak ki kell választani a számára legszimpatikusabb munkatársat egy előzetesen megszűrt csoportból.

Megbízóinknak nem kell a hosszadalmas keresgéléssel bajlódnia, és vállalnia a kiválasztás kockázatát, így időt és pénzt takaríthat meg! A garancianyújtás feltétele minden esetben az ügyfél és szolgáltató között létrejött megállapodás. Megbízóink megfogalmazzák igényeiket, mi megtaláljuk a tökéletes munkaerőt.

A munkaerő-közvetítés két alapvető folyamata a toborzás és a kiválasztás. A konkrét folyamatok megkezdése előtt kollégáink megbízóinkkal együtt felmérik a vállalat, az adott pozíció, valamint a leendő munkavállaló munkakörnyezetét annak érdekében, hogy minél pontosabb képet kapjunk a megfogalmazott elvárásokról. Az így elkészült vállalati és munkaprofil valamennyi munkaerő-közvetítési szolgáltatásunk kapcsán kulcskérdés, hiszen ezzel biztosítjuk ügyfeleink számára a sikeres jelölt prezentációját.

Ha már régóta keres sikertelenül megbízható munkaerőt, vagy már többször csalódott, esetleg egyszerűen kiszervezné a kiválasztás folyamatát, vagy éppen a belső fluktuációs arányszámai miatt bizonyos pozíciókra szüntelenül keres, a PerfectMan képes megoldást nyújtani vállalkozásának. Keressen minket bátran, ha a keresés adott esetben egy még meglévő munkatárs cseréjére irányul, vagy ha Ön kizárólag a legalkalmasabbnak tűnő jelöltekkel szeretne egyeztetni, illetve, ha a keresés az Ön számára másodlagos tevékenység, melyben a szakértői támogatás az a plusz érték, amiért hozzánk fordul!

Miért jó ez Önnek?

Először is segítünk átgondolni és pontosan definiálni a pozíciót és a hozzá tartozó elvárásokat, hogy a továbbiakban a legmegfelelőbb személy, a leghatékonyabb munkavégzéssel legyen képes elvégezni a rá bízott feladatokat. Hasznos lehet továbbá munkaerő – közvetítő szerepünk abban az esetben is, ha nem szeretne a hosszadalmas toborzással foglalkozni, hiszen segítségünkkel csak a legjobb jelöltekkel kell találkoznia, akik közül könnyedén választhat saját preferencia alapján.

Outplacement-

Outplacement-szolgáltatásunknak hála, akár nagyobb létszámleépítés lebonyolításában is segítségére lehetünk. Az elbocsátott munkaerőt lehetőség szerint új partner rendelkezésére bocsájtjuk, ezáltal méltóságteljesen tud továbblépni a korábbi pozíciójából, miközben megőrzi a volt munkaadója jóhírét.