Munkavállalóknak

A munkahelyen több időt tölt az ember, mint a saját családjával!

 

Régóta keres munkahelyet, sikertelenül? Szeretne segítséget kérni szakemberektől, hogy megtalálhassa álmai pozícióját?

Legyen szó fizikai vagy szellemi munkáról, a PerfectMan a segítségére lesz!

Beszéljen olyan szakemberekkel, akik otthonosan mozognak a munka világában! Több éves munkaerő-piaci jelenlétünknek és szakmai tapasztalatunknak köszönhetően széleskörű ismeretekkel rendelkezünk a munka világáról és a HR folyamatokról. Ezzel a háttérrel segítünk Önnek az elhelyezkedésben, hogy képességeinek és elvárásainak megfelelő állást találhasson.

Budapesti irodánkban az álláskeresők számára folyamatosan lehetőséget biztosítunk regisztrációra, valamint a vidéki munkavállalók számára online regisztrációs felülettel is rendelkezünk. Sokéves toborzási tapasztalattal a hátunk mögött, specialistáink ma már az ország számos pontján megtalálhatóak, így hazánk egész területét lefedi szolgáltatásunk.

A leendő munkavállalóinkkal történő szerződés összes adminisztratív feladatát ellátjuk: ki és beléptetés, bérek kifizetése, járulékok fizetése, hatósági bejelentés, TB ügyintézés. Járulékfizetési kötelezettségeinknek és a munkatörvények betartásának maradéktalanul eleget teszünk, mellyel kapcsolatban ellenőrizhetőek vagyunk partnereink számára.

Nincs más dolga, mint megfogalmazni szakmai céljait, mi pedig segítünk elérni azokat!