Munkavállalóknak

Kezdd el építeni a karriered velünk!

Böngéssz aktuális álláshirdetéseink között, vagy regisztrálj az oldalon és küldd el nekünk az önéletrajzod. Visszahívást is kérhetsz, munkatársaink örömmel segítenek neked megtalálni álmaid állását. 

Folyamatosan frissülő hirdetéseink mellett Álláskereső Kisokosunkat is érdemes átolvasnod, hiszen sok hasznos információt és tippet találhatsz a munkakeresésről.

 

Miért válassz bennünket?

  • Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk garantálja, hogy a legmegfelelőbb pozíciót találjuk meg a számodra
  • Álláshirdetéseink száma folyamatosan nő
  • Bejelentett, biztos munkahelyeket kínálunk 
  • Munkatársaink folyamatosan a rendelkezésedre állnak a bérszámfejtés, TB- ügyintézés folyamataival kapcsolatban
  • Nagy tapasztalatra tettünk szert többek között az ipari, gyári, logisztikai területeken
  • Munkánk során fontos számunkra a folyamatos kapcsolattartás és a munkavállalók igényeinek figyelembevétele 
  • Célunk egy értékteremtő, hosszútávú kapcsolat kialakítása ügyfeleinkkel és munkavállalóinkkal
 

Álláskereső Kisokos

Erre számíts az interjún!

A sikeres állásinterjú a pozíció elnyerésének kulcsa, de mitől is lesz sikeres ez a próbatétel? Körbejárjuk a legfontosabbakat, hogy a következő elbeszélgetésre már önbizalommal tele érkezhess.

Mivel az interjú az első találkozás leendő munkaadóiddal, fontos, hogy jó benyomást tegyél rájuk, és a lehető legjobb oldalad mutasd. 

Ehhez szükséges, hogy alaposan felkészülj: előtte mindenképpen nézd át, mit lehet tudni a cégről és a pozícióról, amelyre jelentkeztél. Jó, ha el tudod mondani az erősségeid, de tisztában vagy a gyengepontjaiddal is.

Valószínűleg hasonló kérdésekre kell majd válaszolnod:

Miért döntött emellett a cég mellett? Milyen releváns tapasztalatokkal rendelkezik? Milyen a személyisége? Milyen dolgok motiválják? Hogyan képzeli a közelebbi és távolabbi jövőjét?

Ha ezekre a kérdésekre még otthon felkészülsz, szinte biztosan elégedetten távozhatsz majd az interjú helyszínéről!  

A jó önéletrajz titka

A legfontosabb a releváns szakmai tapasztalat

Ha megkérdezed egy HR- területen dolgozó ismerősödet, hogy mi az önéletrajz legfontosabb része, biztosan a szakmai tapasztalatot emeli majd ki. Épp ezért a legfontosabb, hogy erre a területre nagy hangsúlyt fektess. Nem érdemes mindegyik valaha volt munkahelyedet felsorolnod, elég, hogyha a hasonló területen végzetteket leírod. 

Nem mindegy, milyen fotót csatolsz

Manapság már nagyon ritka, hogy valaki fénykép nélküli önéletrajzzal pályázna, ezt neked sem javasoljuk. Fontos azonban, hogy gondosan válaszd ki a fotódat, ne életképet és semmiképp se partifotót küldj, egyedül szerepelj a képen, lehetőleg semleges, világos háttér előtt. A kép lehet fekete-fehér is, de fontos, hogy jól látszódjon az arcod. 

Részletezd a feladatokat!

Jó, ha beleírod az egyes állásokhoz tartozó feladatokat, amiket végezned kellett. Ezt nem muszáj általánosan, sőt, minél részletesebb, annál jobb! Ebből derül majd ki, pontosan milyen tapasztalatokkal rendelkezel. 

Amennyiben a Perfectman Kft. hirdetései között találtad meg a neked való lehetőséget, nem kell aggódnod, munkatársaink örömmel segítenek neked a további lépésekben!

Vedd fel velük a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén.